Home » Bezorg informatie

Bezorg informatie

Hoe gaat een bestelling in zijn werk?

Alles over bestellen, betalen en bezorgen via mysteryweeds@gmail.com!!

Een bestelling plaatsen bij mysteryweeds-products is even gemakkelijk als elke andere bestelling in een online webshop. Daar is natuurlijk voor gezorgd. Iedereen, met of zonder ervaring in online aankopen, is in staat om bij mysteryweeds-products online z'n bestelling wiethoning,cbdhoning of accesoires te bestellen.  U bestelt uw gewenste producten op de site, vult uw adresgegevens in en het totaalbedrag kunt u direct online betalen.


Ik heb besteld en betaald. Wanneer kan ik de producten verwachten?

Uw bestelling wordt, indien u voor 6uur 's(18:00) avonds besteld heeft, dezelfde dag nog klaargemaakt door een van de Mysteryweeds medewerkers geselecteerde en aangesloten en verzonden. Uw producten worden direct verzendklaar gemaakt waarna verzending volgt.Uw bestelling wordt in de regel de volgende dag al bij u aangeboden (indien binnen Nederland) waarbij u tekent voor ontvangst.  Onze Belgische klanten ontvangen hun bestelling meestal 2-3 werkdagen na hun bestelling betaald te hebben, soms loopt dit uit tot 4 dagen afhankelijk van periodieke drukte bij de post.


Wat moet ik doen als mijn bestelling niet binnen de gestelde periode is afgeleverd?

Allereerst kunt u met de door ons uitgegeven unieke trackingcode uw bestelling online volgen. Bent u op het moment van bezorging niet thuis, dan zal u een bezorgnotitie in de bus vinden met een mededeling van het postbedrijf dat zij de dag erna nogmaals langskomen, of dat u uw post kunt ophalen bij de dichtstbijzijnde postvestiging. Mocht u om wat voor reden toch nog vragen hebben dan horen wij dit graag. Vergeet u daarbij niet om uw trackingnummer in uw email te vermelden.


Stel dat ik een verkeerde bestelling heb gekregen,  wat is de procedure om dit op te lossen?

In geval van een verkeerde levering nodigen wij u uit om meteen contact op te nemen per email,  mysteryweeds@gmail.com dan helpen we u graag verder.

In geval ik me bedacht heb en na ontvangst van mijn bestelling deze wil ruilen of retourneren, hoe kan ik dit het beste doen?

Om praktische redenen hebben wij geen mogelijkheid om bestelde producten te ruilen of terug te nemen.